Europe for Citizens

Flag_of_Hungary.svgLa nostra entitat acaba de començar un nou projecte, de 2 anys al que serem socis i que versarà sobre la situació de la joventut europea respecte a temes com migració, desocupació, oci i temps lliure o cultura. El projecte esta coordinat per l’entitat hongaressa Mustarhaz i el partenariat son 11 entitats de 8 països en total (Hongria, Eslovenia, Romania, Italia, Xipre, Polònia, Lituània i Espanya).

Al llarg d’estos dos anys tindrem ocasió de participar a distintes trobades per a coordinar les tasques, que inclouran, entre altres, una investigació sociològica, unes activitats de difusió i una trobada internacional final d’avaluació a València. Si us interesa el tema i el projecte, no dubteu en contactar amb nosaltres per a participar.

—————————–

ULTIMES NOTICIES: MARÇ 2015

Després d’haver participat en la primera trobada de coordinació. Hem detectat diversos problemes al project i finalment aquest projecte ha sigut cancel·lat. Si teniu interés en saber millor tot el que ha passat, no dubteu en escriure’ns i us donarem més detalls.