Game on – Lituania

lituania«NGO Creativitas developed an international seminar «Game On» with partners from all over the Europe (including our organization from Valencia). Minecraft, Actionbound, Ollie and Ollie Sphere, Open Badges, Planet Cleaners and few other tools will be explored to gamify learning in youth work. Game on?!?! The learning and achievements of seminar «Game On» participants’ will be recognised with a great set of Open Badges! Badges is a gamification component.»

Raul, Eber, Marta i Laura han sigut els participants al projecte.

«Un projecte fantàstic el dels xics de Creativitas-Lituania. He aprés un bon nombre d’habilitats socials que m’ajudaran a treballar en equip en un futur, així com altres tècniques de gamificació que ens demostren un cop més que estudiar o treballar no han de ser sempre qüestions avorrides i rutinàries.

Al meu parer un gran encert que la UE ajude a pagar aquest tipus de seminaris ja que, a banda dels assumptes tècnics que estava comentant també fomenta que la joventut europea es relacione entre sí, amb la finalitat d’alimentar aquest esperit de comunitats europea de pobles germans.
En aquest projecte, per tant, no només he aprés moltes coses i he alimentat el meu curriculum, he practicat l’anglès… sinó que també he fet amics per tota la vida.
Un plaer haver anat i espere ser convidat per Amics de la Fonteta a altres tallers!»
Eber Cubells
Translate »