Intercanvi en Muro amb Finlandia i Eslovenia

Ja hem completat un nou intercanvi en Muro d’Alcoi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Muro. Unes portes es tanquen i altres s’obrin i ja que en Agres, l’ajuntament no vol que fem projectes institucionals Erasmus+, doncs ens traslladem a Muro, on som més benvinguts i així podem fer projectes tan xulos com aquestos! (i gràcies Xarpolar per publicar-nos sempre les activitats que fem!)

Gràcies Muro!

A més, aquesta volta hem tingut també a 5 joves de formació professional, tècnics de joventut que han vingut a fer práctiques amb nosaltres. Un plaer estar amb ells també! Fins pronte!

Llegir el diari complet en aquest enllaç:

https://www.elnostreciutat.com:443/themencode-pdf-viewer-sc/?tnc_pvfw=ZmlsZT1odHRwczovL3d3dy5lbG5vc3RyZWNpdXRhdC5jb20vd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjEvMDIvWEFSUE9MQVIxNjA1MjQucGRmJnNldHRpbmdzPTExMTExMDAxMTEwMTAxMDEwMDAmbGFuZz1lcy1FUw==