Info-session ERASMUS+ & ESC

El programa Erasmus+, a banda de les mobilitats per al jovent universitari (les més conegudes), també té un ventall d’oportunitats interessants per a la educació no formal (associacions, ajuntaments, fins i tot grups d’amics i amigues no associats). És important conèixer-les per tal de poder informar i aprofitar i per això, aquesta xerrada serà una explicació general de totes les accions que té el programa per a la mobilitat educativa en l’àmbit de la educació no formal i la joventut. I per altra banda, també presentarem el Cos Europeu de Solidaritat, que oferix altres tantes oportunitats interessants tant de mobilitat com d’acció local.»
La sessió informativa va adreçada principalment a professionals que treballen amb joves.
Durant el transcurs de la mateixa, es tindran en compte totes les mesures de seguretat per a la prevenció del Covid-19, recorda dur la teua mascareta i confirmar la teua assistència.

Pòster

Recorda, divendres 16 d’octubre a Agres a les 11:30. Necessària inscripció prèvia.