Joves x la igualtat de gèneres

Un grup de joves de Quart de Poblet, Silla, Alfafar, Valencia i Sagunt estan participant en este moment en un intercanvi al Regne Unit (Dudley) amb altres joves de Turquia, Romania i Grècia amb el tema de la igualtat de gèneres.

Al llarg de la setmana que estarán allí, faran activitats de convivència intercultural, de debat, de conscienciació i d’aprenentatge no formal i quan tornen a casa, tornaran amb nous amics i amigues de molts llocs, amb un millor nivell d’anglès i amb una experiència inoblidable.

Cal recordar també que allí a Anglaterra tenim, des de fa uns mesos a una xica de Silla (Laura), participant en un projecte de voluntariat de llarga durada i a un xic de València (Raül), també a Dudley, col·laborant en l’entitat HighOaks amb les seues activitats diàries.

Totes estes activitats estan recolzades i finançades pel programa Erasmus+. I si vols saber més sobre el que t’oferix el programa Erasmus+, no dubtes en vindre i t’expliquem.

Ens pots trobar els dimecres a Silla i al Port de Sagunt, i els dijous a Quart de Poblet. Als centres d’informació juvenil. T’esperem.