DiscoverEU: AMICS.EU

L’aventura Interrail de les 5 persones dels voltants de la Serra Mariola acaba de començar. Ja estan en Milà i d’allí aniran a: Verona – Salzburgo – Budapest – Bratislava – Zurich – Paris

DiscoverEU és una acció del programa Erasmus+ que us ofereix l’oportunitat de descobrir Europa a través d’experiències d’aprenentatge. Desplaçant-te principalment amb tren (hi ha excepcions per a les persones que viuen a illes oa zones remotes), descobriràs els impressionants paisatges d’Europa i la seva gran varietat de pobles i ciutats.

https://youth.europa.eu/discovereu_es

Alejandro, Carmen, Clara, Elia, Mar són enguany les 5 joves que participen al nostre projecte, acompanyades per MªCarmen i per a l’any que ve tindrem 10 places!!!

Si vols saber més de la seua aventura, estigues atent al que ens aniran contant i si vols més informació, no dubtes en contactar amb nosaltres. Estem en Agres, Quart de Poblet, Silla i Sagunt (i sobretot online @amics.eu)


Aci podeu vore algunes fotos més del grup, que ja ha passat per Verona, Salzburgo i Budapest… A gaudir!!!