Estiu Erasmus+ per a joves d’AGRES

Aquest estiu hem tingut a joves d’Agres (i dels pobles veins) en 3 projectes internacionals Erasmus+. Per una banda, del 23-29 de juliol, en Moraira, varem tindre a 12 joves de la Mariola junt amb altres grups d’Irlanda, Finlandia, Escòcia i Hongria.

També hem tingut un curs de formació en Piles, del dia 30 de juliol al 6 d’agost, al que han participat també gent d’Agres (en particular de Velorecicla i d’Amics).

El tercer projecte que hem organitzat des de l’associació AMICS.eu esta començant ara mateix (hui 5 d’Agost), és en Finlàndia. Tenim a un grup de joves d’Agres (i com sempre, d’altres pobles veins també), a Helsinki, començant una aventura Erasmus+ amb joves de Finlàndia, Croacia, Irlanda i Espanya. Estaran fins el dia 12 i aniran a Marttinen a fer les activitats. L’estiu en Finlàndia és un luxe, així que us desitjem que ho passeu genial i que ens envieu moltes fotos que anirem actualitzant ací a la web d’AMICS.eu.

I el quart projecte, que acaba d’acabar, l’han protagonitzat un grup de 5 xiques valentes (acompanyades per una monitora) que han fet una aventura INTERRAIL per Europa amb el programa #DiscoverEU. Elles han tingut l’oportunitat de fer una ruta en tren per Milan – Verona – Salzburgo – Budapest – Bratislava – Zurich –i– Paris. Ho han pogut fer, per que són valentes, per que tenen 18 anys i per que l’associació AMICS.eu ha gestionat el projecte DiscoverEU: Inclusió per a elles.