PreDeparture training DiscoverEU

Els professionals de la nostra entitat, Carlos Navarrete i Antonio Benaches, han participat aquesta setmana en la primera formació pre-departure per als joves que se’n van amb les oportunitats de DiscoverEU. Aquesta activitat formativa, organitzada directament per l’Agencia Nacional Española, des de l’INJUVE, s’ha dut a terme al CEULAJ, en Mollina (Andalusia) i allí s’han juntat 90 joves amb 6 formadors i formadores per aprofundir en el nou programa DiscoverEU.

Des de l’associació Amics, ja fa 2 anys que estem organitzant projectes DiscoverEU (de la secció d’inclusió, per al jovent del món rural) i sabem que és una oportunitat excellent de viatjar, descobrir Europa, fer nous amics i amigues i divertir-se molt.

Enhorabona a tots i totes les que se’n anireu enguany!

I si voleu llegir les experiències de les que ja han estat, punxeu ací: https://mystory.amics.eu/archivos/category/discovereu

Translate »